Jong Gewei

Unnamed

JONG GEWEI

Kloppend Hert is gedurende haar drie levensjaren steeds betrokken geweest bij het oprichten en het uitwerken van participative initiatieven. Niet alleen is dit een verderzetting van een spoor dat ooit uitgezet werd ten tijde van Union Suspecte, het is ook en vooral een noodzaak en ambitie om onze expertise hieromtrent te verzilveren in een eigen jongerenwerking Jong Gewei. We willen de bestaande leemte in onze thuisstad Gent opvullen met een langlopend uniek project zonder voorziene eindigheid, dat scholing en creatieve jongerenwerking verenigt.

Jong Gewei wil jongeren die vanuit hun culturele of sociale achtergrond niet in aanraking komen met kunst opsporen, toeleiden tot artistieke ontwikkeling in de podiumkunsten en uiteindelijk naar het professionele kunstenveld gidsen.

Gent is één van van de meest multiculturele steden van België. Jong Gewei wil die diversiteit van de Gentse straat op het podium zien. We gaan aan de slag met jonge wolven en wolvinnen die erover nadenken om een creatieve weg in te slaan, misschien zelfs als professioneel. Bij ons krijg je de kans om uit te zoeken wat je in huis hebt en wat je daarmee kan.

Heb je een passie voor het podium? Wil je iets doen met theater of film? Spelen, regisseren, dansen, maken, schrijven of decor bouwen?

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie naar elise@kloppendhert.be

Haider Al Timimi: Theatermaker

Bart Capelle: Dramaturg

Arber Aliaj: Filmmaker en acteur

Renée Goethijn: Regie

Lore Termont: Sociale ondersteuning

Georgina Teunissen: Dans- en bewegingsbegeleider

Elise De Vos: Productieleider en communicatiemedewerker

Brigitte Mys: Zakelijke leider