Voorbije producties

   

Bal Mosquee

BM 2020 copy 2
zat 05 dec 2020
UITGESTELD - bij' De Vieze Gasten Gent
12:00 Tickets

!! Wegens de huidige maatregelen kan deze editie op 5 december niet doorgaan. We houden jullie op de hoogte van een mogelijks alternatief onderzoek !!


We nodigen u van harte uit op ons jaarlijks theatraal festival Bal Mosquée dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 5 december 2020.

Bal Mosquée is steeds een vooronderzoek naar de eerstvolgende voorstelling die we met Kloppend Hert zullen creëren. Voorjaar 2021 zal ‘De Barbaren’ in première gaan, een voorstelling die zal scherpstellen op het machismo van de voetbalwereld. Door herkenbare momentopnamen tussen humor en tragedie zal het pijnlijk onze lekke intermenselijke banden blootleggen.

Voor Bal Mosquée 2020 nodigen we allerlei experten, sprekers en artiesten uit die binnen dit thema een hele dag lang allerlei theatrale interventies, documentaires, gesprekken en live muziek zullen presenteren en delen met het publiek.

Bal Mosquée is een ontmoetingsplek voor iedereen die goesting heeft om samen met ons in dit artistiek onderzoek te duiken.

Dit jaar wordt Bal Mosquée getrokken door Alican Unal, Stefan Gota en Atta Nasser onder begeleiding van Haider Al Timimi en Bart Capelle. Het festival zal doorgaan in hartje Brugse Poort in Gent.

Meer praktische info volgt.